Відкрийте для себе

Секретний інгредієнт

Наповніть життя смаком завдяки соляному блоку від Electrolux

Стильна підставка зі сталі, що входить в комплект з сольовим блоком, дозволяє готувати страви на будь-якій варильній поверхні або в духовці
Соляний блок дозволяє готувати їжу за столом, оскільки залишається гарячим довго - це унікальний спосіб розважати гостей.
Сервіруйте холодним або гарячим, температура соляного блоку залишається незмінною, що означає, що ваші страви зберігаються свій смак и структуру після того, як вони були подані на стіл.

Подивитися соляний блок

Креветки на соляному блоці

Складові:
2 столові ложки вершкового масла
1 невелика цибуля-шалот, очищена і дрібно подрібнена
1 середній зубчик часнику, очищений і дрібно подрібнений
3 столові ложки меду
2 столові ложки свіжого лимонного соку
Чорний перець
500 г великих креветок, очищених

Спосіб приготування:

Підготуйте Сольовий Блок: Встановіть сольовий блок в центрі холодної духової шафи і нагрійте до 230 градусів. Як тільки шафа досягне заданої температури, дайте сольовому блоку нагрітися ще 20-30 хвилин.

У маленькій каструлі розтопіть масло на середньому вогні. Додайте цибулю-шалот і часник і протушкуйте до тих пір, поки цибуля-шалот не пом'якшає, близько 3-4 хвилин. Додайте мед, лимонний сік і чорний перець.
Використовуючи пензлик з силікону, обробіть креветки глазур'ю. Помістіть креветки прямо на соляної блок і готуйте, приблизно від 2 до 3 хвилин. Перевертайте креветки на чистий простір блоку. Обробіть пензлем і глазур'ю креветки знову і продовжуйте готувати, приблизно 2 - 3 хвилини.

Сіль — природний матеріал з доведеними антибактеріальними властивостями та містить більше 80 природніх мікроелементів. З часом камінь змінить колір в залежності від їжі, яку ви готуєте. Це не вплине на характеристики каменю за умови видалення залишків їжі з поверхні каменю. Просто обробляйте блок вологою ганчіркою, без засобів для миття посуду чи чищення, після кожного готування.

Подивитися соляний блок

Використовуйте в морозильній камері, в духовій шафі, на газовій, електро та індукційній варильній поверхні, барбекю

Соляний блок від Electrolux - це здоровий і стильний спосіб готувати та подавати їжу - та природньо приправляти страви.
Секретний інгредієнт ваших неперевернених страв.

Соляний блок, виготовлений із рожевої кам'яної солі, добутої високо в Гімалаях, витримує високі і низькі температури. Використовуйте її на індукційній, газовій поверхні чи грилі, у духовій шафі або в якості охолодженої плитки для подачі страв. Соляний блок перетворить вашу страву на смачний досвід, незалежно від того, чи використовуєте ви її для збереження, готування або подачі страви.

  • Природний спосіб готування та подачі смачних страв
  • Готуйте у здоровий спосіб з природними приправами
  • Універсальність для будь-яких страв
  • Готування і спілкування