Додайте кольору

Від повсякдненного до чарівного

Використовуйте свій творчий потенціал, щоб перетворити звичайні, повсякденні дії в заповітні спогади. Часто лише згодом ми розуміємо, що саме дрібнички в житті мають велике значення. Дозвольте нам допомогти зробити кожен ваш день яскравим, значущим та чарівним.

TwinTech

Контроль вологості для більш тривалого зберігання свіжості, смаку і текстури.

Обід-у-банці

Скляні банки із кришкою, що закручується, які раніше використовувалися лише для зберігання варення та солінь, тепер знайшли абсолютно нове використання: стильна і доросла версія ланч-боксів. Практичні і красиві — їх легше мити, ніж пластикові контейнери, вони безпечніші для довкілля, а також їх дуже зручно зберігати як у сумці, так і у холодильнику. Завдяки їхньому завжди актуальному вигляду навіть найпростіший салат у такій банці виглядатиме як витвір мистецтва.

Спробуйте несподіване

Будьте уважні з тим, що ви викидаєте під час готування. Те, що дехто вважає відходами, може стати джерелом чудового смаку. Спробуйте використовувати всі частини ваших інгредієнтів і стати безвідходним кухарем. Це не тільки корисно для довкілля, але й допомагає створити неочікувані та захоплюючі страви, якими ви зможете поділитися.

1
Чіпси із картопляної шкірки

Картопляні шкуринки часто викидають при приготуванні картоплі. Замість цього, ми пропонуємо засмажити їх у духовці з краплею оливкової олії і дрібкою солі. Побалуйте своїх гостей перед обідом смачною, хрусткою закускою.

2
Песто з бурякового листя

Листя буряка дуже поживне. Воно є чудовим джерелом вітамінів А та K. Ошпарте його окропом, а потім змішайте з базиліком, зубчиком часнику, кедровими горіхами, оливковою олією та дрібкою солі, аби приготувати ніжний та смачний песто.

3
Салат зі стебелів броколі

Не викидайте стебла! Стебла, що становлять більше половини брокколі, мають стільки ж поживних речовин, що й суцвіття. Тонко наріжте стебла ножем для чищення овочів та змішайте з вашими улюбленими інгредієнтами для салату.

Поділіться тим, що ви створюєте

З нашим грилем Planca для індукційних варильних поверхонь можете створювати чудові страви та ділитися ними — з плити на стіл. Коли гості самі накладають собі тарілки стравами з гарячого грилю — це дає додаткове задоволення від їжі.
Відкрийте для себе індукційні варильні поверхні

Заморозьте сезон

Ягоди і трави смакують найкраще в свій сезон. Завдяки пристрою для шокової заморозки від Electrolux ви зможете мати власний місцевий ринок цілий рік. Збережіть смак і аромат, заморозьте сезон та насолоджуйтеся сезонними ягодами і травами у будь-який час. Якщо у вас є звичайний морозильник, можна використовувати лоток для льоду і заморозити такі трави, як шавлія, розмарин, чебрець і орегано в оливковій олії. Використовуйте заморожені кубики, щоб надати дивовижний аромат будь-якій страві

Пристрій для шокової заморозки

Миттєво заморожуйте ягоди, трави та інші інгредієнти, щоб зберегти їхній смак та свіжість.

Райдужні бублики

Додайте сплеск кольору до вранішньої випічки, приготувавши райдужні бублики-бейгли. Райдужні бейгли — страва з нью-йоркського Брукліна, а на смак насправді як звичайні бублики-бейгли, тому поєднуються з будь-якою начинкою. Традиційно бейгли перед випіканням відварюють у воді для створення скоринки, — з паровою духовою шафою можна пропустити цей складний крок, при цьому забезпечивши таку саму смачну скоринку.
Відкрийте для себе пару