
Плетінка з крем чізом та чорною смородиною
Інгредієнти:
- Листкове дріжджове тісто 500 г
 - Крем чіз 500 г
 - Лайм 1 шт.
 - Цукрова пудра 150 г
 - Яйце 1 шт.
 - Тростинний цукор 2 ст. л.
 - Чорна смородина 100 г
 - Крохмаль кукурудзяний 10г
 
                Приготування:
- Змішати крем чіз з соком лайма і цукровою пудрою до однорідної маси. Викласти масу в кондитерський мішок.
 - Розморожене тісто розкачати на присипаній борошном робочій поверхні в прямокутник. Зробити ножем однакові надрізи під кутом 45 градусів по обидва боки прямокутника.
 - За допомогою корнета видавити на тісто крем по всій його довжині і посипати чорною смородиною, попередньо припудреною крохмалем. Закрити плетінку смужками тіста по черзі так, щоб вийшла косичка. Змастити збитим яйцем і посипати цукром.
 - Випікати в попередньо розігрітій духовій шафі на режимі Конвекція при 200 ° С протягом 20 хвилин.
 
Рецепти від Electrolux
Погляньте ще на деякі наші рецепти.