Рецепти Electrolux

Le Cordon Bleu

Компанія Electrolux, яка змінює життя на краще, переосмислюючи сферу кулінарії, догляду та затишку, і провідна глобальна мережа інститутів кулінарного мистецтва і готельного менеджменту Le Cordon Bleu мають на меті показати шлях до чудового смаку і найкращим звичкам харчування як для професійних кухарів, так і для всіх гурманів. Ділячись відмінними техніками приготування їжі та рецептами, а також забезпечуючи краще розуміння того, як отримати максимальну користь з кожного інгредієнта сьогодні і за допомогою наступного покоління кухонних приладів, ми разом прагнемо створити найкращі смакові відчуття.

У цьому починанні Electrolux і Le Cordon Bleu працюють разом, поєднуючи кулінарну творчість і ноу-хау професійних кухарів з сучасними технологіями приготування їжі, пропонуючи вам найкращі кулінарні враження і більш здорові звички в їжі. Ласкаво просимо до нас!

  • Шоссони з яблуками
  • Фондан з мускатного гарбуза і картоплі
  • Заправка з васабі та імбиру
  • Крем-суп з топінамбура
  • Тарт з вишнею та матчею
  • Гарбузовий крем-суп зі сметаною
  • Апельсинова заправка з кунжутом
  • Стейк з яловичої лопатки з хрусткими устрицями
  • Американський яблучний пиріг
  • Манговий крем шантильї
  • Булочки на парі
  • Свіжа скумбрія з заправкою з ананаса
  • Песто
  • Піца
  • Французькі тости
  • Млинці з копченим лососем
  • Незвичайний рецепт бананового хліба
  • Фокачча з помідорами та базиліком
  • Свіжа піта (6 шт)
  • Свіжий багет (4 шт)
  • Золотиста здобна булочка
  • Класичний хліб
  • Проста чіабатта
  • Хліб у зерновій посипці
  • Домашня гранола і грецький йогурт
  • Червоний сік
  • Зелений Сік
  • Особливий Смузі
  • Миска смузі
  • Вівсяна каша з фруктами
  • Індійський чай і банановий хліб
  • Оладки з вівсянки з чорницею
  • Рожева ягідна гранола
    Рожева ягідна гранола
  • Млинці
  • Тарт з лисичками і грюєром
  • Хачапурі з тіста філо
  • Брускетта з тунцем
  • Снореброд з гуакамоле і смаженими креветками
  • Снореброд з гравлакс на домашньому житньому хлібі
  • Taco Cups з фаршем з яловичини і сиром чеддер
  • Спанакопіта
  • Сільський пиріг з цибулею і помідорами
  • Вітелло тоннато з руколою
  • Буреки з ягням і м'ятою
  • Парові булочки бао з томленою яловичиною і коул слоу
  • Італійські хлібні палички
  • Авокадо, редис і чилі
  • Хумус з гороха і пармезана
  • Чіпси з картопляної шкірки
  • Масло Лісового Горіха
  • Гріссіні з лаймом і фісташками
  • Емпанадас з яловичиною
  • Розтягаї з рибою
  • Пряникові палички
  • Гуакамоле
  • Тако з бататової торлільї з гуакамоле
  • Суп з сезонних овочів із злаковими чіпсами
  • Пряний суп з індички
  • Курячий суп з овочами та ячменем
  • Квасолевий суп з капустою
  • Суп Фо-Бо
    Суп Фо-Бо
  • Крем суп з гарбуза
    Крем суп из тыквы
  • Вершковий суп з брокколі та капусти
    Сливочный суп из брокколи и капусты
  • Морквяний суп
    Рецепт морковного супа от Electrolux
  • Том-ям
  • Лосось в соусі теріякі з брокколі і молодою морквою
  • Стейк
  • Оладки зі шпинату
  • Овочева запіканка по-прованськи
  • Лосось з цукіні-кускусом
  • Орзотто з органічного ячменю

     

     

  • Лосось з пюре з цвітної капусти і кейлом
  • Смажене ягня з розмарином і чебрецем
  • Картопляне суфле
  • Смажені морепродукти
  • Спагеті з лососем і цукіні
  • Філе яловичини з часником і розмарином
  • Запечена курка
  • Біла піца з авокадо, моцарелою і прошутто
  • Фарширована парміджана з баклажанів з сиром і вершковим соусом
  • Салат з лосося і шпинату
  • Теплий гречаний салат з овочами
  • Тріска з томатно-оливковим соусом
  • Тушкована капуста з грибами і куркою
  • Рисова локшина з куркою з овочами
  • Класичний «Олів'є» з курячою грудкою
  • Різдвяна качка з апельсинами і запеченими коренеплодами
    Рождественская утка с апельсинами и запеченными корнеплодами
  • Запечена дорада з мандаринами і фенхелем
  • Оладки зі шпинатом
  • Новорічна качка з хересом і апельсинами
  • Іспанська паелья
    Испанская паэлья
  • Яловичина по-бургундські
    Говядина по-бургундски
  • Грецький гірос з пітою і соусом дзадзики
  • Піца кальцоне
  • Лазанья зі шпинатом і рікоттою
  • М'ясна лазанья
  • Лосось сувід з голландським соусом і молодою спаржею
  • Равіолі з ягням і шпинатом
  • Страчетті
  • Чакапулі з телятини
  • Мусака
  • Шведські фрикадельки
  • Салат з курячою печінкою, в'яленими томатами та гарбузом
  • Гречана локшина Пад Тай з яловичиною
  • Курячий шашлик з пікантним горіховим соусом
  • ГАРБУЗ ТА КУЧЕРЯВА КАПУСТА З ГРАНАТОМ
  • ГОРОХ З М'ЯТОЮ І СИРОМ ФЕТА
  • ПАСТА З ЦУКІНІ З ТОМАТНИМ СОУСОМ
  • КУКУРУДЗЯНИЙ КРЕМ-СУП З ЧИЛІ І КОРИАНДРОМ
  • Багатошаровий обід із сочевиці білуга, нута, граната і бабагануша
  • Веганський обід в банці
  • Песто з бурякової гички
  • Паста з соусом песто з капусти кале
  • Зелений салат з адигейським сиром на грилі
  • Рагу Рататуй
  • Буріто
  • Павлова з п'яними ягодами
  • Кейк "Ягідна хмара"
  • Сирна паска
  • Млинці
  • Різдвяна галета з грушею і брусницею
  • Різдвяне імбирне печиво
  • Галета з яблуками
  • Кантуччі з мигдалем
  • Шоколадний трюфель на пару з вершковим кремом і малиною
  • Шоколадні мафіни
  • Профітролі
  • Плетінка з крем чізом і чорною смородиною
  • Грецька Баклава
  • Галети з полуничною начинкою
  • Ватрушки з листкового тіста з полуницею
  • Булочки сіннабон
  • Крем-брюле з карамельною скоринкою