
Масло з насіння соняшнику і фініків
Інгредієнти (на 250 г)
300 г насіння соняшнику
3 ст ложки рапсового масла
2 фініки без насіння
1 щіпка солі

Інструкції
1. Нагрійте духовку до 175 ° C.
2. Розподіліть насіння соняшника по листу пекарського паперу і смажте 10-12 хвилин, поки воно не стане хрустким. Остудіть протягом 10 хвилин.
3. Помістіть насіння в блендер і додайте рапсове масло. Перемелюйте на протязі 10 хвилин до отримання однорідної кремоподібної маси.
4. Додайте фініки і сіль і ще раз перемішайте.
5. Зберігайте масло з насіння соняшнику в чистому посуді в холодильнику не більше 2-х тижнів.