Не класичний тірамісу

Інгредієнти:

  • Маскарпоне 500 г
  • Савоярді 20 шт.
  • Жовтки 8 шт.
  • Вершки 35% 100 г
  • Цукрова пудра 100 г
  • Червоне сухе вино 1 пляшка
  • Какао 100 г
  • Малина 100 г
  • Лохина 100 г
  • Міні-базилік 1 пучок

Приготування:

  1. Просочити савоярді червоним вином і викласти порційно на тарілки.

  2. Змішати жовтки з цукровою пудрою до білої піни в чаші міксера, акуратно ввести маскарпоне і перемішати.

  3. Окремо збити вершки до піків і змішати з кремом. Покласти масу в кондитерський мішок з насадкою і викласти на савоярді.

  4. Посипати какао через дрібне сито і потім прикрасити ягодами і листочками базиліку.

  5. Поставити в холодильник на пару годин, щоб все добре пропиталось.

Рецепти від Electrolux

Погляньте ще на деякі наші рецепти.

  • Ватрушки з листкового тіста та полуницею
  • Листя м'яти в Шоколаді
  • Горіхові трикутники