Песто

Песто

Приготувати песто легко - потрібно лише змішати в блендері часник, кедрові горіхи, пармезан, оливкову олію та зелень. Нижче ми представили класичний рецепт з базиліком, але ви можете використовувати будь-які трави, які вам до смаку - і ті, що ростуть у вашому саду.

 

Час приготування: 5 хвилин

Інгредієнти:

1 зубок часнику
20 г підсмажених кедрових горіхів
1 пучок базиліка
75 г тертого пармезану
150 мл оливкової олії

Спосіб приготування:

  • Додайте всі інгредієнти в блендер Electrolux і ретельно змішайте.

Техніка шеф-кухаря Le Cordon Bleu:

pesto ingredients
  • Обов'язково використовуйте тільки якісні інгредієнти при приготуванні песто. Смак готового соусу безпосередньо залежить від смакових якостей усіх складових. Ви можете замінити базилік іншою зеленню, наприклад м'ятою, коріандром або навіть руколою.
  • Безвідмовний рецепт: Якщо ви помилково додали занадто багато олії, і соус вийшов жирним, додайте в нього трохи холодної води або кубик льоду і перемішайте, щоб суміш знову стала однорідною.
  • Порада: Ви можете зробити песто і помістити його в невеликі контейнери або в форму для льоду і заморозити. Таким чином ви зможете зберігати його в морозилці і використовувати, коли це потрібно.

knifes on cutting board

Інші рецепти від Le Cordon Bleu

  • Піца
  • Французькі тости
  • Свіжа скумбрія з заправкою з ананаса