Іспанська паелья
Прекрасний спосіб згаяти час в очікуванні відпустки - приготувати справжню середземноморську вечерю! Іспанська паелья - чудова альтернатива річному барбекю.
Її легко приготувати і на велику компанію.
Інгредієнти:
- Зелена цибуля
- Лимон
- Червоний перець стручками
- Яловичина
- Ковбаса чорізо
- Куряча грудка
- Свіжі креветки, неочищені
- Сіль морська, перець чорний мелений
- Рис для паельї або різотто
- Курячий бульйон
- Шафран
- Свіжі мідії
- Варений зелений горошок
Приготування
- Дрібно нарізати зелену цибулю. Розріжте лимон на чотири частини.
- Очистіть червоний перець, видаліть насіння. Наріжте червоний перець тонкими (як можна тонше) смужками і відкладіть в сторону.
- Поріжте чоризо і курячу грудку на скибочки товщиною 1 см, посоліть курячу грудку, приправте креветки сіллю і перцем.
Обсмажте чоризо і курячу грудку на сковороді і відкладіть в сторону. - Покладіть рис, курячий бульйон, шафран в деко і перемішайте. Посоліть. Потім додайте мідії, чорізо і курку.
- Готуйте паелью на 2 рівні в режимі Волога пара духової шафи Electrolux при температурі 99°C протягом 35 хвилин.
Після закінчення дістаньте паелью з духовки і змішайте з перцем і зеленим горошком. - Обсмажте креветки на сковороді з оливковою олією протягом 2 хвилин з кожного боку. Додайте креветки в паелью.
- Посипте зеленою цибулею, прикрасьте лимонними четвертями і подавайте!
Смачного!
Рецепти від Electrolux
Погляньте ще на деякі наші рецепти основних страв.