Листковий обід з сочевиці "білуга", нуту, граната і бабагануша.
Скляні банки, які завжди використовувалися для зберігання варення і консервованих овочів, останнім часом увійшли в моду в якості стильної упаковки для "обіду з собою".
Зробимо 4 обіди в банках з чечевиці білуга, нутом, гранатом і бабаганушом.
Інгредієнти (4 порції)
250 г. чечевиці білуга
2-3 кореня бурякової редьки
1 маленький пучок салату Кейл
1 банка нуту без рідини
насіння одного невеликого граната
Бабагануш
1 баклажан
1 ст ложка оливкової олії
1 ст ложка лимонного соку
1 ст ложка тхіну
щіпка меленого кумина
сіль і мелений перець

Інструкція
1.Нагрійте духовку до 200 ° C.
2.Варіть чечевицю згідно з інструкцією на упаковці. Злийте воду і остудіть.
3.Запікайте баклажан в духовці в кулінарному пакеті 20 - 30 хвилин, поки він не стане м'яким. Дайте йому охолонути і вишкребіть м'якоть, шкірку викиньте. Змішайте м'якоть баклажана з оливковою олією, лимонним соком і тхіном в блендері до однорідної маси. Приправте кумином, сіллю і перцем.
4.Наріжте бурякову редьку дуже тонкими скибочками і крупно салат Кейл.
5.Положіть всі інгредієнти шарами в скляні банки і зверху шар Бабаганушу.