Листковий обід з сочевиці "білуга", нуту, граната і бабагануша.

Скляні банки, які завжди використовувалися для зберігання варення і консервованих овочів, останнім часом увійшли в моду в якості стильної упаковки для "обіду з собою".

Зробимо 4 обіди в банках з чечевиці білуга, нутом, гранатом і бабаганушом.

Інгредієнти (4 порції)

250 г. чечевиці білуга

2-3 кореня бурякової редьки

1 маленький пучок салату Кейл

1 банка нуту без рідини

насіння одного невеликого граната

Бабагануш

1 баклажан

1 ст ложка оливкової олії

1 ст ложка лимонного соку

1 ст ложка тхіну

щіпка меленого кумина

сіль і мелений перець

Інструкція

 

1.Нагрійте духовку до 200 ° C.

2.Варіть чечевицю згідно з інструкцією на упаковці. Злийте воду і остудіть.

3.Запікайте баклажан в духовці в кулінарному пакеті 20 - 30 хвилин, поки він не стане м'яким. Дайте йому охолонути і вишкребіть м'якоть, шкірку викиньте. Змішайте м'якоть баклажана з оливковою олією, лимонним соком і тхіном в блендері до однорідної маси. Приправте кумином, сіллю і перцем.

4.Наріжте бурякову редьку дуже тонкими скибочками і крупно салат Кейл.

5.Положіть всі інгредієнти шарами в скляні банки і зверху шар Бабаганушу.