Яєчні жовтки змішати з ванільним цукром, цукровим піском і розм'якшеним вершковим маслом для отримання легкого, повітряного крему. Перемішати, бажано вінчиком.
Борошно просіяти разом з крохмалем і ретельно перемішати. Розділити тісто навпіл, додати в одну частину розтоплений шоколад.
Яєчні білки збити з сіллю в міцну піну, додати цукрову пудру і продовжувати збивати, поки маса не стане глянсовою. Розділити білок між світлим і темним тістом і добре перемішати. Форму для торта застелити пекарським папером і викласти в неї світле тісто.
Випікати в духовці Electrolux на режимі «Гаряче повітря» при температурі 160°C протягом 7 хвилин.
Потім викласти зверху темне тісто і ретельно вирівняти. Випікати ще 10-12 хвилин.
На робочу поверхню покласти лист фольги і викласти на неї бісквіт. Відразу накрити гарячою формою і двома кухонними рушниками, щоб бісквіт остигав повільно і залишався м'яким.
У каструлі розтопити білий шоколад і бренді та вершкове масло на самому повільному вогні.
Перемішати і остудити до такої температури, щоб крем легко намазувався.
Намазати остиглий бісквіт, згорнути в рулет і поставити в холодильник приблизно на дві години.