Булочки на парі

Булочки на парі

Скучили за гастрономічними експериментами? Приготуйте наші апетитні булочки на парі з золотистою скоринкою на сніданок вихідного дня.

Час приготування: 2 години (включаючи розстойку тіста)

Інгредієнти (на 8 порцій):

Булочки
4 г пресованих (живих) дріжджів
170 мл теплої води
250 г пшеничного борошна
4 г розпушувача
4 г солі

Спосіб приготування:

  • Помістіть свіжі дріжджі в блендер Electrolux. Залийте теплою водою і ретельно перемішайте, щоб дріжджі спінилися.
  • Просійте борошно, розпушувач і сіль у велику чашку.
  • Змішайте рідкі і сухі інгредієнти і замішуйте протягом 1 хв на низькій швидкості, потім 3-4 хв на середній швидкості, поки тісто не стане однорідним. Якщо у вас немає блендера, можна замішувати тісто вручну на злегка присипаній борошном поверхні протягом 10-15 хв.
  • Нагрійте духову шафу до 180°C/200°C в режимі конвекції і викладіть деко пергаментом для випічки.
  • Викладіть тісто на злегка присипану борошном поверхню і розділіть його на порції масою 40 грамів (повинно вийти 8 порцій).
  • Сформуйте круглі булочки, викладіть на деко і дайте розстоятись 20-30 хв.
  • Випікайте на парі протягом 10 хвилин, до набуття булочками золотистого кольору.

ножі на дошці

Інші рецепти від Le Cordon Bleu

  • Піца
  • Свіжа скумбрія з заправкою з ананаса
  • Французькі тости