Смузі з гарбузом, корицею та ваніллю

Насолоджуйтеся ароматним смузі з гарбузом, корицею і ваніллю, який на подив має дуже ніжний вершковий смак, крім того, цей коктейль є прекрасним джерелом білка - 30 г на одну порцію! І, звичайно, ніякого цукру. Ідеальний фітнес-коктейль, який до того ж підходить вегетаріанцям.

Багата вершкова основа досягається за рахунок кокосового і мигдалевого молока, змішаних з невеликою кількістю води. Тепер ви знаєте, що для вершкової консистенції в смузі не обов'язково додавати банани або збиті вершки.

Інгредієнти (на 3 порції)

  • 300–400 г. гарбуза
  • ½ ч.л. ванілі
  • ½ ч.л. меленої кориці
  • 1 ч.л. меду
  • 1 щіпка солі
  • ¼ склянка води або подрібненого льоду
  • ½ склянки кокосового молока
  • ½ склянки мигдалевого молока

Додаткові інгредієнти за смаком:

  • ½ банана
  • ½ ч.л. лляного насіння
  • 2–3 плоди інжиру
  • Збиті вершки

 

Спосіб приготування

  1. Запекти гарбуз у духовці Electrolux в режимі «Гарячий пар», при температурі 200 ° С, 20-30 хвилин в залежності від розміру шматочків. Гарячий пар допоможе отримати рум'яну скоринку зовні, щоб зробити смак більш яскравим і зберегти соковитість гарбуза. Охолодіть гарбуз перед приготуванням смузі.

  2. Додайте всі інгредієнти в блендер Electrolux.  

    Змішайте до гладкої і кремової консистенції протягом приблизно 60 секунд.

  3. За бажанням додайте в смузі інгредієнти з додаткового списку: наприклад, покладіть в стакан нарізаний половинками інжир, прикрасьте смузі зверху шапкою збитих вершків і шматочками банана.

 

      Насолоджуйтесь смачним, солодким і корисним смузі, багатим білком!

Рецепти від Electrolux

Погляньте ще на деякі наші рецепти.

  • Імбирне печиво
  • Святковий шоколадний пиріг
  • Лимонний крем