Крем суп з гарбуза

Зберемо вітамінний врожай разом! Приготуйте простий і корисний крем-суп з гарбуза. Гарбуз - найбагатше джерело вітамінів, мінералів і пектину - корисної речовини, необхідної для правильного травлення і обміну речовин.

Інгредієнти (на 4 порції)

Для супу:

  • 800 гр. мускатною гарбуза
  • 1 жовта цибулина
  • 1 головка часнику
  • 1,5 літра овочевого бульйону
  • 50 мл білого вина
  • Оливкова олія для смаження
  • Сіль і перець за смаком

Для прикраси:

  • Обсмажені каштани
  • Обсмажене насіння гарбуза.

 

Спосіб приготування

  1. Обсмажте на індукційній варильній поверхні Electrolux при низькій температурі в оливковій олії цибулю і часник до м'якості
  2. Додайте порізаний на кубики гарбуз, збільште температуру до середньої і продовжуйте смажити до шипіння.
  3. Додайте біле вино і продовжуйте готувати, поки воно повністю не вбереться.
  4. Влийте бульйон і доведіть його до кипіння.
  5. Кип'ятіть на повільному вогні поки гарбуз не стане м'яким.
  6. Тим часом обсмажте каштани і гарбузове насіння на сковороді з невеликою кількість оливкової олії і солі.
  7. Збийте суп в блендері Electrolux до однорідної маси, якщо потрібно, додайте овочевого бульйону, щоб отримати бажану консистенцію.
  8. Прикрасьте суп каштанами і насінням і подавайте до столу.

Смачного!

Детальніше

Рецепти від Electrolux

Погляньте ще на деякі наші рецепти.

  • Квасолевий суп з капустою
  • Курячий суп з овочами та ячменем
  • Пряний суп з індички