Крем суп з гарбуза
Зберемо вітамінний врожай разом! Приготуйте простий і корисний крем-суп з гарбуза. Гарбуз - найбагатше джерело вітамінів, мінералів і пектину - корисної речовини, необхідної для правильного травлення і обміну речовин.
Інгредієнти (на 4 порції)
Для супу:
- 800 гр. мускатною гарбуза
- 1 жовта цибулина
- 1 головка часнику
- 1,5 літра овочевого бульйону
- 50 мл білого вина
- Оливкова олія для смаження
- Сіль і перець за смаком
Для прикраси:
- Обсмажені каштани
- Обсмажене насіння гарбуза.
Спосіб приготування
- Обсмажте на індукційній варильній поверхні Electrolux при низькій температурі в оливковій олії цибулю і часник до м'якості
- Додайте порізаний на кубики гарбуз, збільште температуру до середньої і продовжуйте смажити до шипіння.
- Додайте біле вино і продовжуйте готувати, поки воно повністю не вбереться.
- Влийте бульйон і доведіть його до кипіння.
- Кип'ятіть на повільному вогні поки гарбуз не стане м'яким.
- Тим часом обсмажте каштани і гарбузове насіння на сковороді з невеликою кількість оливкової олії і солі.
- Збийте суп в блендері Electrolux до однорідної маси, якщо потрібно, додайте овочевого бульйону, щоб отримати бажану консистенцію.
- Прикрасьте суп каштанами і насінням і подавайте до столу.
Смачного!
Рецепти від Electrolux
Погляньте ще на деякі наші рецепти.