Спанакопіта

Інгредієнти:

  • Тісто філо 1 пачка
  • Вершкове масло 200 г
  • Шпинат 1 кг
  • Кріп 1 пучок
  • Зелена цибуля 1 пучок
  • Фета 500 г
  • Яйця 2 шт.
  • Мускатний горіх ¼ ч. Л.
  • Часник 2 зубчики
  • Оливкова олія 20 мл
  • Кунжут 30 г

Приготування:

  1. Дуже дрібно нарізати кріп і зелену цибулю, змішати зі шпинатом і фетою. Збити яйця з сіллю і мускатним горіхом. Додати до зеленої начинки і ретельно перемішати.

  2. Тісто філо дістати з упаковки, розкрити його і накрити вологим рушником, щоб воно не сохло. Взяти один пласт тіста і промазати розтопленим вершковим маслом, накрити другим шаром тіста і теж промазати.
  3. Розрізати тісто на 4 смужки. На початку кожної смужки викласти по 1 столовій ложці начинки і загорнути у вигляді трикутника. Верх заготовки змастити маслом і посипати кунжутом, викласти на деко з пергаментом і запікати в духовці при 200 ° С 15 хвилин, в режимі конвекція.

Рецепти від Electrolux

Погляньте ще на деякі наші рецепти закусок.

  • Пряникові палички
  • Вителло тоннато з руколою
  • Аджарські хачапурі