Вителло тоннато з руколою
Інгредієнти:
- Вирізка яловичини або тонкий край 1 кг
- Свіжий чебрець 2 гілочки
- Свіжий розмарин 2 гілочки
- Часник 2 зубчики
- Консервований тунець в олії 140 г
- Майонез 200 г
- Каперси 2 ст. л.
- Біле сухе вино 30 мл
- Оливкова олія 100 мл
- Помідори черрі 200 г
Приготування:
- М'ясо замаринувати в суміші дрібно нарубаного часнику, чебрецю, розмарину, оливкового масла, солі і перцю.
- Потім обсмажити на попередньо розігрітій сковороді з усіх боків до скориночки.
- Після цього поставити в розігріту до 150 ° С духовку, на режим конвекція, вставити термощуп в центр самої товстої частини шматка і встановити температуру 58 ° С. Після приготування м'ясо трохи охолодити і нарізати тонкими шматочками.
- У чаші блендера змішати тунець, вино, майонез, каперси, мелений чорний перець і змішати до однорідної маси.
- Помідори черрі розрізати навпіл і скласти в миску, додати оливкове масло, сухі італійські трави, дрібно нарізаний часник. Добре перемішати і викласти на деко зрізом вгору, після цього добре посолити і додати трохи цукру.
- Поставити деко в розігрітий до 70-80 ° С духовку на режим конвекція на 6-8 годин (час залежить від розміру помідорів).

Приготування:
- М'ясо замаринувати в суміші дрібно подрібленого часнику, чебрецю, розмарину, оливкового масла, солі і перцю.
- Потім обсмажити на попередньо розігрітій сковороді з усіх боків до скориночки.
- Після цього поставити в розігріту до 150 ° С духовку, на режим конвекція, вставити термощуп в центр самої товстої частини шматка і встановити температуру 58 ° С. Після приготування м'ясо трохи охолодити і нарізати тонкими шматочками.
- У чаші блендера змішати тунець, вино, майонез, каперси, мелений чорний перець і пробити до однорідної маси.
- Помідори черрі розрізати навпіл і скласти в миску, додати оливкове масло, сухі італійські трави, дрібно нарізаний часник. Добре перемішати і викласти на деко зрізом вгору, після цього добре посолити і додати трохи цукру.
- Поставити деко в розігрітій до 70-80 ° С духовій шафі на режим конвекція на 6-8 годин (час залежить від розміру помідорів).
Рецепти від Electrolux
Погляньте ще на деякі наші рецепти закусок.