Вителло тоннато з руколою

Інгредієнти:

  • Вирізка яловичини або тонкий край 1 кг
  • Свіжий чебрець 2 гілочки
  • Свіжий розмарин 2 гілочки
  • Часник 2 зубчики
  • Консервований тунець в олії 140 г
  • Майонез 200 г
  • Каперси 2 ст. л.
  • Біле сухе вино 30 мл
  • Оливкова олія 100 мл
  • Помідори черрі 200 г

Приготування:

  1. М'ясо замаринувати в суміші дрібно нарубаного часнику, чебрецю, розмарину, оливкового масла, солі і перцю.
  2. Потім обсмажити на попередньо розігрітій сковороді з усіх боків до скориночки.
  3. Після цього поставити в розігріту до 150 ° С духовку, на режим конвекція, вставити термощуп в центр самої товстої частини шматка і встановити температуру 58 ° С. Після приготування м'ясо трохи охолодити і нарізати тонкими шматочками.
  4. У чаші блендера змішати тунець, вино, майонез, каперси, мелений чорний перець і змішати до однорідної маси.
  5. Помідори черрі розрізати навпіл і скласти в миску, додати оливкове масло, сухі італійські трави, дрібно нарізаний часник. Добре перемішати і викласти на деко зрізом вгору, після цього добре посолити і додати трохи цукру.
  6. Поставити деко в розігрітий до 70-80 ° С духовку на режим конвекція на 6-8 годин (час залежить від розміру помідорів).

Приготування:

  1. М'ясо замаринувати в суміші дрібно подрібленого часнику, чебрецю, розмарину, оливкового масла, солі і перцю.
  2. Потім обсмажити на попередньо розігрітій сковороді з усіх боків до скориночки.
  3. Після цього поставити в розігріту до 150 ° С духовку, на режим конвекція, вставити термощуп в центр самої товстої частини шматка і встановити температуру 58 ° С. Після приготування м'ясо трохи охолодити і нарізати тонкими шматочками.
  4. У чаші блендера змішати тунець, вино, майонез, каперси, мелений чорний перець і пробити до однорідної маси.
  5. Помідори черрі розрізати навпіл і скласти в миску, додати оливкове масло, сухі італійські трави, дрібно нарізаний часник. Добре перемішати і викласти на деко зрізом вгору, після цього добре посолити і додати трохи цукру.
  6. Поставити деко в розігрітій до 70-80 ° С духовій шафі на режим конвекція на 6-8 годин (час залежить від розміру помідорів).

Рецепти від Electrolux

Погляньте ще на деякі наші рецепти закусок.

  • Парові булочки бао з томленою яловичиною і коул слоу
  • Спанакопіта
  • Гуакамоле