Буріто

Вегетаріанська кухня куди різноманітніше і смачніше, ніж про неї прийнято думати: це не тільки крупи і овочеві салати. Уявіть, що ваша улюблена їжа може бути цілком рослинна, а ви цього й не помітите! Вегетаріанський буріто - саме той випадок! І якщо ви ще не закохані в мексиканську пряну кухню, саме час відкрити її для себе! Більшість інгредієнтів можна купити в готовому вигляді, і вам просто потрібно зібрати свій буріто. І, звичайно, є безліч варіантів, як змінити рецепт залежно від вашого смаку і того, що у вас вже є вдома. Отже, сьогодні в меню вегетаріанський буріто!

Базові компоненти буріто - це рис (коричневий, білий, чорний або червоний), боби (білі, чорні, пінто або нут), соус (сальса, гострий соус, соус для барбекю, кетчуп або томатна паста), начинки (кукурудза, авокадо, гуакамоле, салат, помідор, тофу, перець, вегетаріанський сир, веганські йогурт, кінза, солодкий перець, цибулю або зелена цибуля).

Інгредієнти (4 порції):

  • 300 г замороженого пюре з асаї
  • 4–5 бананів, подрібнених
  • 600 г заморожених шматочків манго

Для топінгу:

  • Мікс свіжих фруктів
  • Їстівні квіти
  • Висушений кокос

Приготування

1. Змішайте асаї, банан та манго у блендері на найвищій швидкості до однорідності.

2. Розділіть між мисками та викладіть зверху фруктами, квітами та кокосом.

Рецепти від Electrolux

Погляньте ще на деякі наші рецепти.

  • Яскрава рожева чаша смузі

    Насолоджуйтесь яскравим, здоровим сніданком з відтінком шоколаду.

  • Незвичайний рецепт бананового хліба
  • Паста з соусом песто з капусти кале