Гарбуз і кучерява капуста з гранатом

Зимові ласощі

Гарбуз незаслужено часто залишається в тіні - але ж сковорода теппан-яки прекрасно розкриває її солодкість, доповнену приємним смаком, горіховим і злегка грубуватим. Щоб відтінити солодкий присмак, додайте кучеряву капусту і зерна граната. Це чудово смачне і неймовірно ситне вегетаріанське блюдо особливо припаде до столу в холодну погоду.

Інгредієнти:

2-3 чайні ложки оливкової олії
1-2 столові ложки солодкого сушеного перцю чилі
1/4 чайної ложки солі
1 великий пучок кучерявої капусти
2/3 чашки зерен граната
1 свіже стебло розмарину

Приготування

Почистити гарбуз і видалити з нього насіння, нарізати гарбуз на скибочки в довжину. Викласти скибочки гарбуза на теплу сковороду теппан-яки. Додати трохи оливкового масла, посипати сіллю і чилі, смажити на середньому вогні.

Через 10-12 хвилин додати кучеряву капусту і розмарин, смажити разом з гарбузом. Додати оливкового масла при необхідності.

На завершення додати зернятка граната. Готову страву подавати теплим або при кімнатній температурі.