Випечений сирний пиріг

Шовковиста начинка

Хрустка основа

Однорідний вершковий сирний пиріг — ідеальний десерт, аби догодити будь-кому.

Інгредієнти для сирного пирога

(для одного сирного пирога діаметром 16 см)

Основа
100 г крекерів з непросіяного пшеничного борошна, 2 столові ложки цукру, 60 г масла (розтопленого)

Начинка
500 г вершкового сиру, 2 столові ложки борошна, 3 середніх яйця, 40 мл жирних вершків, 1 ч.л. екстракту ванілі

Спосіб приготування

1) Приготуйте ідеальний корж

Розігрійте духову шафу до 180°C, потім змеліть крекери з непросіяного пшеничного борошна в блендері до дрібної крихти. Наш блендер Masterpiece — ідеальний інструмент для цієї роботи, який перетворить крекери на крихти за лічені секунди. Змішайте крихти з розплавленим маслом та цукром, потім помістіть суміш в форму для торта діаметром 16 см. Для отримання хрусткої основи випікайте корж протягом 10 хвилин за 180°C.

Змішуйте так, як вам потрібно, щоб випічка була кращою

Від спокусливих основ для чізкейка до шовковистих супів — блендер Masterpiece створює найоднорідніші та найоксамитніші текстури.

2) Приготуйте начинку

Збийте сир до кремоподібного стану, потім додайте цукор, жирні вершки, екстракт ванілі, борошно та яйця. Налийте 100 мл води в камеру духової шафи. Поверніть ручку на SteamBake, нагрійте духову шафу до 180°C і натисніть кнопку SteamBake. Після цього всього через 5 хвилин можна починати випікання.

3) Налийте, приготуйте та охолодіть

Налийте начинку на корж та випікайте протягом 15 хвилин при 180°C. Потім зменшіть температуру до 120°C ще на 25 хвилин або доти, доки начинка не стане щільною і лише центр виглядатиме вологим та таким, що колихається. Вийміть із духової шафи та поставте на решітку. Дайте охолонути, доки чізкейк повністю не сформується і стане гладеньким, як шовк.

  • Лимонний пиріг із безе
    Лимонний пиріг з безе, посипаний цукровою пудрою
  • Шоколадний торт
    Шоколадний бісквіт
  • Крем-брюле
    Кулінарний пальник, що карамелізує цукор на верхівці крем-брюле