Вершковий суп з брокколі та капусти

Приготуйте яскраву страву із зелених овочів, багату вітамінами і енергією.

Інгредієнти (на 3-4 порції)

  • ~ 15 см цибулі-порею
  • 3 зубчики часнику
  • ~ 1/3 червоного чилі
  • трохи олії для смаження
  • 500 г свіжого брокколі
  • 750-1000 мл води
  • 1 кубик овочевого бульйону
  • 6 великих очищених листків капусти
  • 2/3 склянки жирної сметани
  • ~ 1/2 - ¾ невеликого лимона, сік
  • 1 столова ложка білого бальзамічного оцту
  • мускатний горіх
  • сіль перець

 

Спосіб приготування

  1. Наріжте цибулю-порей і брокколі. Подрібніть часник і перець чилі. На варильній поверхні Elextrolux SenseBoil у великій каструлі злегка нагрійте олію. Обсмажте цибулю-порей на середній потужності до прозорості. Додайте часник і чилі і варіть протягом 1-2 хв.
  2. Додайте брокколі, бульйон і воду, щоб вона злегка закривала брокколі. Дозвольте кипіти протягом ~ 15 хвилин або до повної готовності. Додайте капусту і готуйте ще 5 хвилин.
  3. Зніміть з вогню і пробийте за допомогою занурювального блендера Electrolux до отримання однорідної маси.
  4. Поставте назад на плиту, зменшіть потужність і додайте сметану, лимонний сік і оцет. Приправте за смаком мускатним горіхом, сіллю і перцем. Для гостроти додайте висушені пластівці чилі.
  5. Суп готовий! Подавайте з чорної лободою, свіжим чебрецем і невеликою кількістю оливкової олії.

Смачного!

Рецепти від Electrolux

Погляньте ще на деякі наші рецепти супів.

  • Курячий суп з овочами та ячменем
  • Пряний суп з індички
  • Квасолевий суп з капустою