
Парові булочки бао з в'яленою яловичиною та коул слоу
Інгредієнти:
Тісто
- Вода 150 мл
 - Сухі дріжджі 10 г
 - Сахар 12 г
 - Мука пшенична 200 г
 - Мука рисова 100 г
 - Розпушувач 4 г
 - Молоко 20 мл
 
Начинка
- Шия яловичини 500 г
 - Часник сушений 1/2 ч. л
 - Паприка 1/2 ч. л.
 - Перець чорний мелений 1/2 ч. л.
 - Соус барбекю 200 г
 - Соус ворчестер 2 ст. л.
 - Мед 50 г
 - Сіль
 
Коул слоу
- Червонокачанна капуста 200 г
 - Білокачанна капуста 200 г
 - Морква100 г
 - Кінза 50 г
 - Білий винний оцет 1 ст. л.
 - Сахар 5 г
 - Сіль
 
                Приготування:
- Змішати всі спеції і соуси в одній мисці, покласти туди м'ясо і добре його натерти сумішшю.
 - Покласти м'ясо в глибокий лоток, додати трохи води, накрити фольгою і поставити в розігріту духову шафу на режим Гарячий пар 25%, при температурі 160 ° С на 4 години.
 - Після приготування розібрати м'ясо вилками на волокна і змішати з соком. Тримати в теплі до подачі.
 - Змішати теплу воду, молоко, дріжджі і цукор для опари і настояти протягом 15 хвилин.
 - У чаші міксера змішати борошно, сіль, розпушувач і додати опару.
 - Замісити тісто протягом 6 хвилин. Поставити в духовку в режим Розстойка на 1-1,5 години.
 - Після цього розкачати тісто у велике коло товщиною 5-7 мм і вирізати кільцем кола діаметром 8-10 см. Скласти книжкою, щоб вийшов півмісяць.
 - Готувати в духовці на режимі Вологий пар, при температурі 100 ° С протягом 8-10 хвилин.
 - В цей час гострим ножем нарізати капусту та моркву максимально тонко, додати крупно нарубану кінзу.
 - Потім додати винний оцет, сіль, цукор і все добре перемішати.
 - Готову парову булочку розкрити як книжку, укласти в'ялену яловичину, а зверху покласти коул слоу.
 
Рецепти від Electrolux
Погляньте ще на деякі наші рецепти закусок.