Смеребред з гравлакс на домашньому житньому хлібі

Інгредієнти:

На 15 порцій

  • Філе лосося 300 г
  • Сіль 200 г
  • Сахар 200 г
  • Варений буряк 100 г
  • Мікрозелень 40 г
  • Житній хліб
  • Крем чіз 300 г
  • Лимонна цедра 10 г
  • Лимонний сік 30 мл
  • Вершки 10% 70г
  • Кріп 25 г
  • Сіль
  • Перець

Приготування:

  1. У вакуматорі засолити рибу з цукром і сіллю. Варений буряк нарізати на слайси товщиною півсантиметра.

  2. Через 30 хвилин засолювання зняти з риби верхній шар цукру і солі і викласти на неї слайси буряка. Солити ще 30 хвилин.

  3. Змішати крем чіз, вершки, лимонний сік, лимонну цедру, сіль, перець. Половину кропу нарізати в мікс.

  4. Промити рибу під холодною водою, просушити паперовим рушником і нарізати тонкими шматочками.

  5. На хліб намазати крем чіз, викласти шматочки риби і мікрозелень.

Приготування:

  1. У вакууматора засолити рибу з цукром і сіллю. Варений буряк нарізати на слайси товщиною півсантиметра.
  2. Через 30 хвилин засолювання зняти з риби верхній шар цукру і солі і викласти на неї слайси буряка. Солити ще 30 хвилин.
  3. Змішати крем чіз, вершки, лимонний сік, лимонну цедру, сіль, перець. Половину кропу нарізати в мікс.
  4. Промити рибу під холодною водою, просушити паперовим рушником і нарізати тонкими шматочками.
  5. На хліб намазати крем чіз, викласти шматочки риби і мікрозелень.

Рецепти від Electrolux

Погляньте ще на деякі наші рецепти закусок.

  • Вителло тоннато з руколою
  • Спанакопіта
  • Італійські хлібні палички