Булочки сіннабон

Інгредієнти:

Тісто

  • Яйця 10 шт.
  • Цукор 130 г
  • Сіль 20 г
  • Дріжджі свіжі 30 г
  • Борошно 1 кг
  • Масло вершкове 400 г

Начинка

  • Кориця мелена 30 г
  • М'яке вершкове масло 100 г
  • Цукор 500 г

Глазур

  • Крем чіз 200 г
  • Цукрова пудра 200 г
  • Вершкове масло 200 г
  • Молоко 150 мл
  • Цукор 500 г

Приготування:

  1. У чаші міксера змішати всі інгредієнти, крім масла, і вимісити тісто до еластичності. Потім додати вершкове масло і ще раз вимісити. Прибрати в холодильник на 8-10 годин.

  2. Для начинки змішати цукор з корицею.

  3. Коли тісто відлежалося, розкатати його в прямокутник, змастити м'яким вершковим маслом і посипати начинкою. Потім згорнути тісто в рулет і нарізати на кружечки по 100-120 г. Викласти булочки на деко з пергаментом і поставити в духовку на режим розстойка тіста на 30 хвилин.

  4. Для глазурі розтопити вершкове масло і змішати з крем чізом, цукровою пудрою і молоком до однорідного стану.

  5. Випікати булочки в духовій шафі, режимі конвекція при 180°С 20 хвилин.

  6. Дати трохи охолонути і полити глазур'ю.

Рецепти від Electrolux

Погляньте ще на деякі наші рецепти.

  • Різдвяне імбирне печиво
  • Крем-брюле з карамельною скоринкою
  • Імбирне печиво