
Шоколадний трюфель на пару з вершковим кремом та малиною
Інгредієнти:
- Шоколад з 70% вмістом какао 195г
 - Вершкове масло 50 г
 - Яйця 3 шт.
 - Цукор 40 г
 - Кукурудзяний крохмаль 60 г
 - Розпушувач 8 г
 - Крем чіз 200 г
 - Цукрова пудра 50 г
 - Вершки 35% 100 г
 - Лайм 1 шт.
 - Свіжа малина 50 г
 
                Приготування:
- Розтопити шоколад з маслом до однорідної маси. Перемішати яйця з цукром і додати до шоколадної маси. Всипати туди ж крохмаль з розпушувачем і добре перемішати.
 - Викласти масу в кондитерський мішок і на деку з пергаментом сформувати булочки діаметром 5 см. Запікати в розігрітій духовці на режимі SOUS VIDE при 85 ° С протягом 10-12 хвилин.
 - Змішати крем чіз з соком лайма і цукровою пудрою до однорідної маси, додати збиті вершки і перемішати. Покласти масу в кондитерський мішок і видавити трохи крему на плоску частину трюфеля так, щоб він закрив всю площину, потім покласти в центр малину і накрити другою частиною трюфеля.
 
Рецепти від Electrolux
Погляньте ще на деякі наші рецепти.