Незвичайний шоколадний мус

Спробуйте Ларін розкішний, дуже смачний шоколадний мус. У цьому мусі замість яєчних білків використовуються передові технології: збита нутова вода і кокосовий нектар.

Інгредієнти

1 банка консервованого нуту (вам знадобиться тільки рідина, обсяг якої близько 1 чашки);

1чашка (120 г) крупно порубаного шоколаду;

2 ст ложки коксового нектару (його можна замінити клиновим сиропом або сиропом агави);

½ ст ложка ванільного екстракту.

Крок 1

Розтопіть шоколад в сотейнику прямо на індукційній варильній панелі на невисокій температурі або на водяній бані. Додайте ½ ст ложки ванільного екстракту і кокосового нектару. Нехай шоколад охолоне, поки ви готуєте далі.

Крок 2

Збийте нутовую воду ручним міксером або блендером* до тих пір, поки маса не стане пишною і білою і зможе зберігати пікоподібну форму. Обережно, лопаткою, перекладіть отриману масу в шоколад і розмішайте.

* Переконайтеся, що ви використовуєте чисті, знежирені насадки на міксер, чисті миски і столові прибори.

Крок 3

Вилийте отриману масу в миску і поставте в холодильник. Мус буде готовий для подачі за 30 хвилин.

Знайомтеся з Ларою Заугг

Як переконаний шоколадоголік і справжній поціновувач цих ласощів, Лара Заугг любить експериментувати на кухні, створюючи нові десерти. Своєю пристрастю і новими творіннями вона ділиться у своєму популярному блозі "Vanillacrunnch". Фокусуючись на здоровій їжї, Лара часто пропонує безглютенові або веганські страви. Шоколад - це основний компонент її випічки та інших десертів, в яких вона часто замінює інші інгредієнти більш здоровими аналогами.

Рецепти від Electrolux

Погляньте ще на деякі наші рецепти.

  • Яскрава рожева чаша смузі

    Насолоджуйтесь яскравим, здоровим сніданком з відтінком шоколаду.

  • Незвичайний рецепт бананового хліба
  • Паста з соусом песто з капусти кале