Масло з Жареного Мигдалю з Кленовим Сиропом

Інгредієнти (на 250 г)

320 г арахісу

2 ст ложки кленового сиропу

1 ст ложка натурального кокосового масла

1 стручок ванілі, розрізаний навпіл уздовж

1 щіпка Гімалайської солі

Інструкції

 

1. Нагрійте духовку до 175 ° C.

2. Умочіть мигдаль в кленовому сиропі, розподіліть по поверхні аркуша пекарської папери і смажте в духовці 15 хвилин. Дайте охолонути принаймні протягом 10 хвилин.

3. Висипте мигдаль в блендер, додайте кокосове масло, насіння з стручка ванілі і Гімалайську сіль. Меліть протягом 10 хвилин або до тих пір, поки маса не досягне бажаної консистенції.

4. Зберігайте масло в чистому посуді в холодильнику не більше 2-х тижнів.