Павлова з п'яними ягодами

Інгредієнти:

  • цукор - 300 гр
  • вода - 100 мл
  • білок - 120 гр
  • полуниця - 100 гр
  • малина - 300 гр
  • суниця - 100 гр
  • лохина - 100 гр
  • портвейн - 100 мл
  • лайм - 1 шт
  • цукрова пудра - 30 гр

Спосіб приготування:

У сотейнику змішати воду з цукром і поставити на високий нагрів, довести до температури 118с, збити білки в чаші міксера і влити в них отриманий сироп тонкою цівкою продовжуючи збивати, поки маса не охолоне до 40 С.

В кондитерський мішок з насадкою перекласти меренгу і відсадити на деко з пергаментом кільця з дном по 10-12 см в діаметрі.
Випікати в розігрітій духовці при 85 градусах на режимі конвекція 2,5 - 3 години.

Взяти 200гр малини і змішати з цукровою пудрою в сотейнику. Додати портвейн, сік і цедру лайма і поставити на середній вогонь. Довести до кипіння, варити 2-3 хвилини і протерти через сито, щоб видалити насіння малини і цедри.

Охолоджений малиновий сироп акуратно перемішати з ягодами і викласти в центр отриману меренгу.

Рецепти від Electrolux

Погляньте ще на деякі наші рецепти.

  • Кейк "Ягідна хмара"
  • Сирна паска
  • Грецька Баклава