Секрет чудового смаку

Секрет чудового смаку

Візьміть свою улюблену страву

І зробіть її ще смачнішою

Не так багато людей знають, що секрет чудового смаку не лише в інгредієнтах, а і в інструментах, які використовуються. Наші прилади дозволять користуватися технологіями професійних шеф-кухарів у комфорті вашого дому. Завдяки цьому ви можете зробите те, що здавалося неможливим, смачно можливим.

Готуйте неможливе

Яблуко в день

Існує понад 7500 сортів яблук, які мають різну форму, колір, розмір та смак. Тверді яблука з сильно вираженим смаком підходять якнайкраще для салатів, у той час як м'які, рихлі яблука легко тушкувати для отримання смачного яблучного соусу. Для цього апетитного яблучного пирога знадобляться солодкі яблука середньої твердості, які ідеально підійдуть для випікання. Використовуйте парову духову шафу, аби отримати смачну скоринку та ароматну начинку.

приготовлено у паровій духовій шафі

Завдяки належній кількості пари, що додається одним дотиком кнопки, результат та смак вашої випічки буде, як у професійній пекарні.

Випікання з парою

З дотиком пари випікання стає надзвичайно легким.Професійні пекарні використовують пару для отримання дивовижного результату, а тепер це можете робити і ви. Додавання пари протягом перших 15 хвилин випікання сприяє підніманню суміші, аби випічка була легкою і пухкою всередині. Після цього сухе тепло забезпечує привабливий колір та належну скоринку.

Свіжі філе лосося з травами

Неперевершений лосось

Існує секрет приготування лосося з ідеальною, хрусткою скоринкою. Зрештою, ви хочете насамперед відчувати свіжість риби. І ніжне філе всередині. За такого поєднання текстур і смаків будь-хто забажає добавки, навіть якщо не залишиться місця для десерту. Секрет полягає у вправному керуванні нагріванням на індукційній варильній поверхні.

Індукційна варильна поверхня Electrolux Infinite Combi
Створено на індукційній варильній поверхні

Елементи керування температурою індукційної поверхні з миттєвим реагуванням дозволяють надзвичайно швидко перейти від обсмажування до повільного кипіння

Два смачних стейки з лосося, які смажаться на індукційній варильній поверхні

Що робить індукцію чудовим вибором?

Більш потужні, ніж інші варильні панелі, індукційні поверхні дозволяють швидко нагріти будь-який посуд. Таким чином, ваш лосось одразу ж почне засмажуватися. Ця технологія також надзвичайно чутлива. Ви можете точно регулювати температуру, легко роблячи потрібні налаштування. Тому філе матиме ідеальні пластівці та буде бездоганно смачним.

Тарілка з лагідно обсмаженим тунцем
Варильна панель Infinite™ Combi

Ця варильна панель забезпечує вам свободу готування в каструлях та сковорідках будь-якого розміру

Індукційна варильна поверхня Infinite Combi

Повна свобода творчості

Розкрийте свою кулінарну творчість з нашою індукційною варильною поверхнею Infinite™ Combi. Поверхня для готування FreeZone дозволяє поставити посуд будь-якого розміру туди, куди забажаєте. Тому незалежно від того, чи ви обережно обсмажуєте тунця у сковорідці, чи тушкуєте лосося у величезному казанку для риби, поверхня нагрівання адаптуватиметься до розміру вашого посуду для отримання найкращого результату.

Курча, засмажене в паровій духовій шафі Electrolux

Курча, що змінює правила гри

Існує спосіб отримання максимуму смаку смаженого курчати.. Спосіб, який примусить вас бажати, аби його залишилось хоча б ще трішечки. Кожен шматочок є ідеальним поєднанням соковитості та хрусткості. І кожен останній шматок наповнений ароматними поживними речовинами і вітамінами. Аби приготувати більш здорове, смачне та незабутнє смажене курча, потрібне поєднання пари та тепла.

Соковитий шматок курки, приготованої на пару
Парова духова шафа Electrolux
Приготовлено у паровій духовій шафі

Завдяки парі м'ясо стає ніжнішим, хліб пухкішим, а риба легко розділяється на пластівці.

Ідеально зарум'янена курка в паровій духовій шафі

Що робить пару особливою?

Оскільки парові духові шафи використовують пару та традиційне тепло, ви отримуєте дивовижне поєднання смаків та текстур. Пара дає змогу зберегти курча соковитим, тоді як тепло надає йому золотаво-коричневої скоринки. Крім того, вона делікатніша, тому захищає поживні речовини та вітаміни, розкриваючи їхній смак. У правильній духовій шафі отримати чудовий смак легко: просто додайте пари.

Полуниці, що смакують як літом

Ніщо так не нагадує смак літа, як соковиті полуниці. Але як зберегти їхній смак? Наші холодильники-морозильники TwinTech® підтримують ідеальну температуру, яка забезпечує збереження тривалої свіжості та смаку. Отже, ви можете бути впевнені, що ваші полуничні десерти щоразу матимуть смак полуниці, яка ніби щойно була зібрана з грядки

Збережіть поживні речовини

Використання найкращої системи охолодження зберігає не лише смак, але й корисність полуниць. Отже, ви не втратите такі важливі корисні речовини, як наприклад, вітамін С.

Солодкий і насичений кольором малиновий тарт
Духова шафа Combisteam Pro

Підсильте смаки, які ви любите, з найсучаснішими паровими функціями

Духова шафа Combisteam Pro

Легке приготування смачних страв

CombiSteam Pro допомагає вам підняти ваші улюблені страви на новий рівень — чи то при смаженні м'яса, чи при створенні ніжних десертів. Парові програми допомагають легко отримати складні смаки та текстури з кожного інгредієнта. З нашою найкращою на даний момент духовою шафою ви можете пригощати всіх чудовими стравами.

Картопляні скибочки з травами, обсмажені з використанням пари

Картопля, що завойовує винагороди

Варена, пюре, печена, смажена — картопля настільки ж смачна, як і різноманітна. Але для досягнення цієї чудової, пухкої серединки та приємної хрусткої шкірки ніщо не переможе запікання з використанням пари. Засмажте будь-який сорт картоплі у паровій духовій шафі з великою кількістю трав та декількома зубчиками часнику — і ви майстерно опанували мистецтво приготування цієї улюблениці.

Смачний картопляний салат з майонезом, травами та червоною цибулею
Цілий ряд різних видів картоплі
Корисна порада

Картопля, смажена у шкірці з використанням пари, — ідеальний спосіб збереження поживних речовин, таких як вітамін В6 та калій.

Миски з різними видами кіноа

Дуже талановите зерно

Кіноа, що вирощується на схилах Анд уже 4000 років, є супер-продуктом у всіх сенсах цього слова.Воно багате на клітковину та містить усі дев'ять важливих амінокислот. Воно може бути розсипчастим або хрустким. Солодким чи з горіховим присмаком. Воно може грати головну роль у м'якому фруктовому десерті або злегка врівноважити смак ароматної смаженої риби.

Фруктова каша з кіноа
Приготування кіноа на індукційній варильній поверхні
СТВОРЕНО НА ІНДУКЦІЙНІЙ ВАРИЛЬНІЙ ПОВЕРХНІ

Але кіноа може викликати труднощі у приготуванні навіть для шеф-кухаря — єдиний спосіб гарантувати ідеальну текстуру — точний контроль нагрівання завдяки індукційній варильній поверхні.

Смачні і насичені брауні

Що робить індукцію чудовим вибором?

Індукція передає владу у ваші руки, і ви з легкістю можете готувати при високих температурах. Ідеально підходить для приготування кіноа, яке можна додати до печива брауні, або для підтримання його теплим, але не перевареним, доки ви доводите до ідеалу свою страву.